Wil je meer weten over de mannen? Lees de interviews en kom meer over ze te weten!

Rob van Broekhoven 

Een nieuwe renner bij de ploeg is Rob van Broekhoven. De 21-jarige Brabander rijdt voor het eerste seizoen op het continentale niveau. Naast het fietsen is hij druk bezig met het afronden van zijn studie en dat doet hij door stage te lopen bij DESTIL. Van Broekhoven komt uit een echte wielerfamilie waarvan hij nog zeker niet de beste is.


Tim Kerkhof 

Hij werd in 2014 Nederlands Kampioen bij de beloften en mocht een jaar later debuteren als prof bij Roompot. De 23-jarige prof reed verschillende grote klassiekers, maar kreeg in 2016 te horen dat zijn tweejarige contract niet verlengd werd. Kerkhof besloot zich aan te sluiten bij DESTIL-Jo Piels en wist dit jaar onder andere de Omloop der Kempen te winnen.


Frank Pennings

Eind maart werd bekend dat Frank Pennings de hoofd-ploegleider van DESTIL-Jo Piels zou worden. Door de wijzigingen in het begeleidingsteam was het een ongewoon late aanstelling. “Je komt voor je gevoel midden in het seizoen bij een ploeg, dat maakt het lastig om jezelf aan te passen, maar nu we aantal maanden verder zijn ben ik blij met de samenwerking.” Volgens Pennings was de visie van het management precies wat hij in een continentale formatie zocht.