Spit Paslode nieuwe sponsor ploeg

Stichting Cycling Business kan een nieuwe sponsor toevoegen aan het team. De stichting heeft een overeenkomst getekend met Spit Paslode. Het in bevestigingsmiddelen gespecialiseerde bedrijf herkent zich volledig in de filosofie van het team dat zich tot doel heeft gesteld om jonge talent bij de mannen en vrouwen naar de top te begeleiden.

Naast de nieuwe sponsor liet installatiebedrijf Jo Piels afgelopen week weten dat zij volgend jaar stoppen met wielersponsoring. Vorig jaar liet de eigenaar van het gelijknamig bedrijf, Jo Piels al weten in de media dat hij zinspeelde op een afscheid. Jo draagt de wielersport in zijn hart en heeft die jarenlang ondersteund waarvoor de sport hem dankbaar moet zijn.

Met de komst van Spit Paslode zet Stichting Cycling Business echter een nieuwe stap in de goede richting. Coach Frank Pennings en zijn begeleidingsteam stippelt momenteel een route uit naar 2018 waarin de focus zal liggen op het opleiden van wielertalenten. Naast Spit Paslode kan de wielerploeg ook volgend jaar rekenen op de steun van Parkhotel Valkenburg en DESTIL.